Lumicci Oy

Jos sinulla tulee kysyttävää hoitoihin liittyen, olethan meihin yhteydessä.

Kasvohoidot

Valikoimassamme on kattavasti erilaisia kasvohoitoja, jotka hellivät ihoasi. Tarjoamme sekä tehokkaita laitehoitoja että aineilla tehtäviä hoitoja. Hoidamme kasvosi aina juuri sinun ihotyyppisi mukaisesti sinulle sopivilla aineilla. Kaikki hoidot tuovat sinulle rentoutuneen olon.

Jos haluat varata ajan kasvohoitoon, mutta et tiedä mikä kasvohoidoista sopisi sinulle, varaa Lumicci-kasvohoito. Tällöin aika riittää ja voimme yhdessä katsoa sinun ihollesi sopivan hoidon.

Perinteiset kasvohoidot

Perinteinen ihonpuhdistus 60 min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen.

67 €

Lumicci kasvohoito 90 min

Täydellinen ihotyypin mukainen kasvohoito ultraääni-ihonpuhdistuksella. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraääni-ihonpuhdistuksen, kulmien siistimisen, pitkän hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

87 €

Tuhkimo kasvohoito 90 min

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, timanttihionnan, seerumin, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

87 €

Citylady kasvohoito 45 min

Ihotyypin mukainen ihoa virkistävä kasvohoito naiselle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

62 €

Cityman kasvohoito 45 min

Ihotyypin mukainen, ihoa virkistävä kasvohoito miehelle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

62 €

Kuninkaanpojan kasvohoito 75 min

Täydellinen ihotyypin mukainen kasvohoito miehelle. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraääni-ihonpuhdistuksen, pitkän hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

85 €

Erikoiskasvohoidot

Herkän ja couperosaihon kasvohoito 75 min

Rauhoittava, pehmittävä ja punoitusta vähentävä kasvohoito herkälle ja couperosa-iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, pitkän hieronnan, geelinaamion, peel off -naamion ja herkän ihon loppuvoiteen.

85 €

Kuivan & normaalin ihon kasvohoito 75 min

Kosteuttava, pehmittävä ja ihonväriä kirkastava hoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, pitkän hieronnan, naamion, seerumin ja hoitovoiteen.

85 €

Retipalm happohoito 60 min

Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, naamion ja loppuvoiteen.

87€

Erikoishoito silmänympärysiholle kasvohoidon yhteydessä

Sisältää happihoidon silmänympärysiholle.

30 €

Laitekasvohoidot

Ultraääni-ihonpuhdistus 60 min

Kivuton ihonpuhdistus ultraäänilaitteella. Sisältää alkupuhdistuksen, puhdistuksen ultraäänilaitteella, naamion ja suojavoiteen.
Sarjahoidot -10% / 2-4 krt kuukauden välein

67 €

Kiinteyttävä ultraäänikasvohoito 60 min

Kiinteyttävä, kosteuttava ja elvyttävä ultraäänikasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihoa kuntouttavan ultraäänihoidon ja suojavoiteen.
Sarjahoidot -10% / 2-4 krt kuukauden välein

77 €

Puhdistava & kiinteyttävä ultraäänihoito 75 min

Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, kiinteytävän ja kosteuttavan ultraäänihoidon ja loppuvoiteen.

112 €

Timanttihiontakasvohoito 60 min

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti, stimuloi uusien ihosolujen toimintaa ja parantaa hoitoaineiden tehoa. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja suojavoiteen.
Sarjahoidot -10% / 2-4 krt kuukauden välein

77 €

Timanttihionta + Caretech radiofrekvenssi Cryo -hoito 90 min

Radiofrekvenssihoito kiinteyttää ihoa ja lisää kollageenin muodostusta. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, radiofrekvenssihoidon, naamion ja loppuvoiteen.

122 €

Caretech radiofrekvenssi Cryo -hoito 75 min

Radiofrekvenssihoito kiinteyttää ihoa ja lisää kollageenin muodostusta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, radiofrekvenssihoidon, naamion ja loppuvoiteen.

97 €

Radiofrekvenssisarjahoidot

Sarjahoidot 4-8 kertaa 1-2 kertaa viikossa. Sarjahoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan tarvittaessa, radiofrekvenssihoidon, naamion ja loppuvoiteen.

340 € / 4 krt

500 € / 6 krt

640 € / 8 krt

Mikroneulaus rauhoittavalla naamiolla

Mikroneulaus kiinteyttää ja kohottaa sekä elvyttää ihoa, tasoittaa arpia, silottaa ryppyjä ja juonteita sekä pienentää huokosten kokoa. Sisältää alkupuhdistuksen, mikroneulauksen, seerumin, ihoa hellivän naamion ja loppuvoiteen.
Sarjahoidot -10% / 3 krt 4-6 viikon välein

179€

Ripset & kulmat

Ripsien ja kulmien värjäyksessä käytämme Refectosil-tuotteita, jotka ovat vuosien kokemuksella osoittautuneet turvallisiksi ja tehokkaiksi. Värjäystuotteet sopivat myös herkille silmille, eivätkä ne aiheuta allegisia reaktioita.

Kestotaivutuksissa käytämme Yumi Lashes -kestotaivutustuotteita. Yumi Lashes on ripsientaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä.

Ripsien & kulmien kestovärjäys 45 min

Sisältää kulmien muotoilun kasvoillesi sopivaan muotoon.

37 €

Ripsien tai kulmien kestovärjäys 30 min

Sisältää kulmien muotoilun kasvoillesi sopivaan muotoon.

25 €

Kulmien muotoilu

20 €

Kasvohoidon yhteydessä: ripsien & kulmien kestovärjäys

Sisältää kulmien muotoilun kasvoillesi sopivaan muotoon.

27 €

Kasvohoidon yhteydessä: ripsien tai kulmien kestovärjäys

Sisältää kulmien muotoilun kasvoillesi sopivaan muotoon.

22 €

Ripsien & kulmien kestovärjäys + virkistyshoito kasvoille 60 min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, kestovärit ripsiin ja kulmiin, kulmien muotoilun, silmänympärysvoiteen ja loppuvoiteen.

67 €

Ripsien tai kulmien kestovärjäys + virkistyshoito kasvoille 60 min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, kestovärit ripsiin tai kulmiin, kulmien muotoilun, silmänympärysvoiteen ja loppuvoiteen.

62 €

YUMI™ Lashes Kestotaivutus ripsiin 90 min

Sisältää ripsien kestovärjäyksen. YUMI™ Lashes kestotaivutus taivuttaa ripset tyvestä ylöspäin. Ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoisella maitoliimalla silikonityynyjen päälle.

82 €

YUMI™ Lashes Kestotaivutus ripsiin + kulmien kestovärjäys 90 min

Sisältää ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun kasvoillesi sopivaan muotoon. YUMI™ Lashes kestotaivutus taivuttaa ripset tyvestä ylöspäin. Ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoisella maitoliimalla silikonityynyjen päälle.

92 €

YUMI™ Brows kulmien laminointi 75 min

YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on luotettava, nopea ja kivuton menetelmä luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

57 €

Ehostukset

Ehostuksissa tuomme esille kasvojesi parhaat puolet ja korostamme persoonallista kauneutta.  Ehostuksissa käytämme Jane Iredalen 100% mineraalimeikkisarjaa. Sarja on Allergialiiton testaama ja se sopiikin myös erittäin herkille ihotyypeille. Jane Iredalen tuotteita voi ostaa meiltä myös kotikäyttöön.

Päivämeikki 45 min

Sisältää kevyen ehostuksen asiakkaan toiveiden mukaan. Meikki sisältää pohjameikin, luomivärit, ripsivärin, poskipunan ja huulimeikin.

52 €

Juhlameikki 60 min

Sisältää ehostuksen asiakkaan toiveiden mukaan. Meikki sisältää pohjameikin, luomivärit, ripsivärin & liimattavat ripsitupsut, varjostukset, korostukset, poskipunan ja huulimeikin.

62 €

Häämeikki 2 h

Sisältää koemeikin ja sulhaselle kevyen pohjameikin. Häämeikin varaavalle morsiamelle muut palvelut ennen häitä -10%.

127 €

Meikkiopastus 60 min

Meikkiopastuksessa käydään läpi mm. meikkauksen perussääntöjä, meikkiin vaikuttavia asioita, tutustutaan väri- ja muoto-oppiin. Meikkiopastus kootaan asiakkaan toiveiden mukaan. Kerro toiveesi ajanvarauksen yhteydessä "Lisätiedot"-kohdassa.

62 €

Meikkiopastus ryhmälle 2-4 hlö

Meikkiopastuksessa käydään läpi mm. meikkauksen perussääntöjä, meikkiin vaikuttavia asioita, tutustutaan väri- ja muoto-oppiin. Meikkiopastus kootaan asiakkaan toiveiden mukaan. Kerro toiveesi ajanvarauksen yhteydessä "Lisätiedot"-kohdassa.

52 € / hlö

Jalkahoidot

Hoidamme ja hellimme jalkojasi kokonaisvaltaisesti. Hoidamme kynsinauhat ja poistamme kovettumat ja känsät ja jokaiseen jalkahoitoon kuuluu hieronta sekä kynsien lakkaus. Tuloksena kauniit ja hyvinvoivat jalat!

Perinteinen jalkahoito 60 min

Sisältää jalkakylvyn, kynsien hoidon, kovettumien ja känsien poiston, raspauksen, kynsien lakkauksen ja hieronnan.
Eläkeläiset -10%

62 €

Jalkahoito kestolakkauksella

Sisältää perinteisen jalkahoidon ja kynsien kestolakkauksen.

82 €

Spa-jalkahoito 90 min

Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kynsien hoidon, kovettumien ja känsien hoidon, naamion, kynsien lakkauksen ja hieronnan.

72 €

Kestolakkaukset

Kestolakkaus on luonnollinen ja kestävä keino pitää kynnet huoliteltuna. Lakkaus pysyy virheettömänä jopa yli kaksi viikkoa. Kestolakkaus lakataan oman kynnen päälle. Lakkauksissamme käytetään OPI:n laadukkaita lakkoja ja tuotteita.

Peinteinen manikyyri 60 min

Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhavoiteen, kynsien lakkauksen (huom. ei kestolakkaus) ja käsihieronnan.

52 €

Varpaan kynsien kestolakkaus

Sisältää minipedikyyrin ja kestolakkauksen.

62 €

Sokeroinnit

 Sokerointi on luonnollinen menetelmä, joka sopii myös herkimmille ihoaluelle ja kasvoille. Sokeroinnilla voidaan poistaa hyvin lyhyttäkin karvaa (jopa alle 2 mm) ja sen lopputulos kestää jopa kuukauden. Sokerointi heikentää ja pehmentää karvanlaatua. Sokerointikokemusta ei tarvitse pelätä, teen sen nopeasti ja  vuosien kokemuksella. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho!

Huulikarvojen sokerointi

21 €

Huulikarvojen + leukakarvojen sokerointi

31 €

Leukakarvojen sokerointi

21 €

Kasvojen sokerointi + rauhoittava naamio

41 €

Säärten sokerointi

41 €

Käsivarsien sokerointi

41 €

Kainaloiden sokerointi

26 €

Bikinilinjan sokerointi

41 €

Brasiliainen sokerointi naisille

76 €

Brasiliaisen sokeroinnin uusiminen

56 €

Selän sokerointi

56 €

Reisien sokerointi

46 €

Sokerointipaketit

-15% yksittäishinnoista

Hyvinvointihoidot

Hyvinvoinnin hoitomme ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka rentouttavat ja hellivät kehoasi ja mieltäsi. Hoidot tasapainottavat energioitasi tuoden tyyneyttä sekä hyvää oloa. 

Lämminkivihieronta 75 min

Lämpimillä kivilla ja öljyllä toteuttettava kokovartalohieronta. Hieronta on syvärentouttava ja energisoiva sekä tuo kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen.

80€

Intialainen päähieronta 35 min

Hieronnassa aloitetaan hartian ja niskan alueelta edeten olkavarsiin ja lopuksi hierotaan pää ja kasvot. Hoito rentouttaa, rauhoittaa ja tuo mielen tyyneyttä.

45€

Intuitiivinen energiahoito 75 min

Hoito sisältää energiarakenteen harmonisoinnin ja energisoinnin, jossa läpikäydään chakrat ja energiakehot sekä lisätään energiavaroja tarpeen mukaan. Aloitan hoidon jaloistasi, hieroen jalkoja ja jalkapohjiasi. Hoito on yhteistyötä sinun, minun ja näkymättömän välillä.

80€

Äänimaljarentoutus 60 min

Hoidossa soitetaan äänimaljoja, jotka ovat kaunissointuisia instrumentteja. Äänimaljojen äänen värähtelyt resonoivat kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöden saaden kehon ja mielen rentoutumaan ja hermoston rauhoittumaan. Hoito sopii hyvin kiireen ja stressin poistamiseen.

60€