Lumicci Oy

Lumicci on toteutunut unelma

Kosmetologin ammatti on aina ollut haaveeni ja vuonna 2007 päätin siirtyä sivuun lastentarhanopettajan työstä ja toteuttaa unelmani. Edelleen nautin jokaisesta työpäivästäni ja olen kiitollinen että saan tehdä työtä, josta nautin. Parasta työssäni on saada kohdata ja hoitaa erilaisia ihmisiä ja antaa heille hyvää oloa. Lämmin ilmapiiri kauniissa ja rauhallisessa hoitolassa sekä läsnäolo hoidoissa, antaa asiakkaalle kuin myös minulle paljon. Lumicissa jokaista asiakasta palvellaan yksilöllisesti ja lempeydellä.

Kauneutta & hyvää oloa lempeydellä

Arvomme Lumicissa

Yksilöllisyys

Lumicissa sinä saat olla oma itsesi. Jokainen asiakas on yhtä arvokas ja tärkeä ja asiakas kohdataan yksilöllisesti, kunnioittavasti  ja häntä arvostetaan juuri sellaisena kuin hän on. Jokainen kohtaaminen ja hoito on erityinen, kävitpä kerran vuodessa tai kerran kuukaudessa.

Lempeys

Lumicissa ajatellaan, että meistä jokainen on kaunis. Uskomme, että tarvitsemme kaikki enemmän lempeyttä ja armollisuutta ja haluammekin auttaa sinua olemaan lempeämpi itseäsi kohtaan sekä uskomaan kauneuteesi. 

Kokonaisvaltaisuus

Lumicin hoitokokonaisuus perustuu ajatukseen, että kauneus tuo hyvinvointia ja hyvinvointi tuo kauneutta. Sekä kauneudenhoitopalvelumme että hyvinvointipalvelumme tuovat keholle ja mielelle hyvää oloa ja antavat sinulle kokonaisvaltaisen elämyksen.

Lumicci on Suomen Vahvimmat Platina -sertifioitu yritys

Kauneuskeskus Lumicille on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatti 2016-2022. Sertifioinnin myötä Kauneuskeskus Lumicci kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitusluokkaan. Luokitus on merkki yrityksen hienoista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AAA tai AA+) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Lisätietoja: asiakastieto.fi

Suomen vahvimmat platina 2016-2020 -sertifikaatti Kauneuskeskus Lumicille